NIšta nije ukazivalo na smrt: SINANOV CIMER OVAKO OPISUJE NJEGOVE POSLEDNJE DANE!

Autor:

Zabava

27.06.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Sinan Sakić preminuo je 1. juna ove godine u svom domu i nije dočekao transplataciju jetre koja mu je bila neophodna.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Sinan Sakić

Sinan je jedno vreme ležao u Kliničkom centru upravo čekajući ključnu operaciju, međutim, desio se incident  kada su njegovi sinovi pokušali nasilno da ga izvedu iz bolnice, što možete pročitati OVDE.

Portal Republika.rs došao je do čoveka koji je sa pevačem zajedno ležao u bolnici koji ovako priča o njegovim poslednjim danima.

- Kada je Sinan došao u Klinički centar bio je raspoložen, sa svima je razgovarao.  Čak je medicinska sestra pozvala svoju majku, koja ga obožava, i dala  telefon Sakiću kako bi on razmenio par reči sa njom.

- Ipak, stanje mu se ubrzo pogoršalo, možda čak posle dva, tri sata od dolaska u bolnicu, te je  onda prebačen na intezivnu negu, gde je bio u jako lošem stanju - kaže naš izvor za portal Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading