TAMARA ĐURIĆ ISPROZIVALA BUBU I JALU: Preči vam je Ahmed koji je pevao SRBE NA VRBE, nego Stojan!

Autor:

Zabava

26.06.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić poslednjih dana osula je paljbu najpre na Kiju Kockar, a sada i na bosanskohercegovačke repere Bubu Korelija i Jalu Brata koji su nedavno imali žestoku raspravu na internetu sa srpskim MC Stojanom. A nakon rasprave i psovki upućenih Stojanu, Buba i Jala napunili su sportski centar Tašmajdan na koncertu koji su pre nekoliko dana održali u Beogradu.

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Jun 17, 2018 at 3:28am PDT

Tamaru je izuzetno pogodilo što je veliki broj Srba posetilo koncert Bube i Jale, uprkos tome što su samo par dana pred koncert putem svog zvaničnog "Ju tjub" kanala poslali veoma uznemiravajuću poruku: "Srbe na vrbe".

 

IMPERATORI @bubacorelli https://youtu.be/MFssIe5b-Og

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on Apr 15, 2018 at 4:09am PDT

- Oduševljava me ovaj srpski patriotizam koji u izboru između Ahmeda i Stojana biraju Ahmeda koji je postao poznat po recitovanju njemu omiljenih stihova: "Srbe na vrbe"... U Srbiji je veoma lako biti poznat, samo pustiš bradu i recituješ kao svaki instant poznat lik, ali uz titl jer tu recitatorsku sekciju niko ne razume, pa ni oni sami. Zanimljivo je da zbog jednog instant hita zaboravimo i kako nam se deda zove. Ali ja im želim da se vrate svom iskonskom poreklu i pokaju za takve reči zato što smo im mi oprostili kao pravi vernici što su hteli da nas okače na vrbu.

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Jun 25, 2018 at 11:11am PDT

A komentar koji su pod svojim zvaničnim imenom na "Ju tjub" kanalu "Imperia" ostavili popularni reper, brzinom svetlosti su obrisali:Foto: Prntscrin

Komentar "Imperije" zvaničnog kanala Bube Korelija i Jale Brata

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading