DOŠLI MU SVI IZ ŠKOLE: Željko Joksimović napravio SPEKTAKL PRED DRUŠTVOM IZ VALJEVA!

Zabava

25.06.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, pred prepunim Tašmajdanom priredio je spektakl za pamćenje, a nekoliko hiljada ljudi je sa oduševljenjem pratilo koncert.

RepublikaFoto: Republika
Jelena Tomašević čekala je svoj red za gostovanje kod Željka

Započeo je koncert pesmom ,,Ljubavi” , zatim novijim hitom ,, Ponelo me” i nastavio numerom ,,Libero”. Interesantno je da je Željko obezbedio “vip” deo za sve svoje drugove iz srednje škole jer im je upravo sada godišnjica mature. Među prvima pored bine se našao Nenad Knežević Knez u pratnji svoje devojke, a ubrzo nakon njega došli su političar Čeda Jovanović, Vesna Dedić i na  samom kraju stigla je Željkova supruga Jovana koja je sve ostavila bez daha svojim izgledom.

RepublikaFoto: Republika
I on sluša Željka... Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom
RepublikaFoto: Republika
Poštuje kolegu.. Nenad Knežević Knez sa devojkom i prijateljicom

Na tribinama se našla i Marina Visković u drustvu svojih drugarica, dok je Jelena Tomaševic svog kolegu bodrila sa prozora čekajući da mu se pridruži na bini. Željko je bio prinuđen da ovaj koncert koji je zakazao bio za 16. jun odloži za večeras zbog čega je došlo do određenih promena.

- Dobro veče Beograde, ovo nije hiljaditi koncert jer sam sinoć nastupao u Nišu, ovo je 1001 koncert biće čarobno veče. U publici se nalaze moji drugari, ima ih oko 70. Nama je godišnjica mature, a ovo je hiljadu i jedna noć. Emina Jahović mi se večeras neće pridružiti na bini, ali zato je tu moja draga koleginica Jelena Tomasević. Uživajte dragi moji- izjavio je Željko Joksimović.
RepublikaFoto: Republika
Željku došli drugari iz škole...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading