Emina opelješila Mustafu!

Autor:

Zabava

25.06.2018

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezde Emina Jahović i Mustafa Sandal su nakon deset godina braka odlučili da stave tačku na sve ono što su imali i svako krene svojim putem. Ono što je neizbežno nakon razvoda, jeste da moraju podeliti sve ono što su zajedno stekli tokom braka.

Foto: instagram.com/yaemina
Emina i Mustafa

Kako su turskim medijima saopštili izvori bliski ovom paru, njih dvoje su se dogovorili da starateljstvo nad sinovima, devetogodišnjim Jamanom i šestogodišnjim Javuzom, pripadne majci, dok će ih otac viđati u dogovoreno vreme. Sve dok bude sama, Emina će dobijati mesečnu naknadu za sebe od nepunih 3.000 eura, a ako se ponovo bude udala, izgubiće pravo na nju. I to bi bila najvažnija posledica kraja ove velike ljubavi. 

Prema drugoj, zanimljivijoj finansijskoj računici, razvod će koštati oko 12.000.000 eura. Mustafu, pre svega. Emini je pripalo dve trećine velelepne vile u istanbulskoj bogataškoj četvrti Bejkoz, koju su u vreme ljubavi gradili pet godina. Sav nameštaj je dizajnirao tim iz kuće "Armani", a samo u kupatila uloženo je 100.000 evra, jer su umivaonici, kade, džakuzi ručno rađeni.

Ukoliko prodaju ovu građevinu, a procena je da joj cena neće biti niža od tri miliona evra, Emina će dobiti dva, s tim što će od te sume morati da odvoji 50.000 evra za školovanje sinova. U roku od četiri godine Mustafa je dužan da joj kupi kuću ili stan u Srbiji u vrednosti 250.000 eura. Takođe, obavezan je da joj osigura automobil vredan do 50.000 eura, svejedno hoće li joj ga kupiti ili iznajmljivati.

Foto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović

Kao bračna tekovina računa se i jahta, koju će Emina moći da koristi tri meseca godišnje. Mustafa će, na ime alimentacije sinovima, mesečno plaćati nešto malo manje od 2.000 evra, a godišnje će za njihov odmor morati odvojiti oko 10.000 eura. Jedna od stavki bila je i Eminina kozmetička kuća, odnosno potencijalni prihodi koje bi ona mogla ostvariti sa njom u budućnosti. Posebnom klauzulom precizirano je da to neće umanjiti mesečne alimentacije koje će ona i deca dobijati od Mustafe.

Oboje su izjavili da će nakon razvoda ostati prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading