Brena i Boba PRIJI I FILIPU KUPILI STAN: Evo kako će ga opremiti!

Autor: alo.rs

Zabava

24.06.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle gala svadbe, pevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović neće na odmor: njihova glavna preokupacija sada je opremanje stana, koji su kao svadbeni poklon dobili od Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Kako "Alo!" saznaje, u dupleksu koji se vodi na Filipovo ime, a u kojem će živeti sa Prijom, radovi su uveliko u toku, a čitav proces nadgledaju Aleksandra i Brena.

 - Stan se prostire na više od sto pedeset kvadrata, a Aleksandra i Brena su osmislile svaki kutak, i to bez pomoći arhitekte. Unikatni nameštaj uveliko pristiže iz inostranstva, a budući da mladenci ne planiraju da idu uskoro na medeni mesec, opremanje stana im je pored posla prioritet - kaže izvor blizak porodici Živojinović i otkriva da je Aleksandru i Filipa najviše oduševilo što su im gosti na svadbi pored koverata sa novcem poklonili i dosta umetničkih slika i dekorativnih predmeta za njihov novi dom.

 

Danas relax?????❤️?Majami

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 16, 2018 at 5:34pm PDT

- Aleksandra i Filip su odlično zaradili na venčanju i skoro da su i vratili uloženu sumu. Gosti su im pored novca poklanjali i firmiranu garderobu, nakit, ali i skupocene slike, što ih je naročito obradovalo. Aleksandra je već odabrala koje će se slike naći u njenom domu, a naročito ju je oduševila skupocena dekorativna figura obložena „Svarovski“ kristalima, koju im je poklonila modna blogerka Zorana Jovanović - kaže izvor i ističe da Aleksandra i Brena brinu o opremanju novog stana, ali da sugestije daju i pevačicina mama Borka i Zorica, Filipova majka.

- Borka i Zorica takođe pomažu oko opremanja mladenačkog doma i daju svoje predloge, što Breni i Aleksandri veoma znači - zaključio je izvor blizak estradnom paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading