DRŽALA RUKE PREKRŠTENE? Ženi tenisera se ocrtavale bradavice kod Prije i Filipa!

Autor:

Zabava

22.06.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti u Srbiji jedva su dočekale svadbu Aleksandre i Filipa Živojinovića kako bi obukle svoje elegantne toalete i iskoristile salvu publiciteta. A poznate cice su uz sve to došle i veoma oskudno obučene.

Foto: Grand News
Hteli bajku, a sve izgledalo kao Grand parada...Aleksandra i Filip

A iako su Aleksandra, Filip, a posebno Lepa Brena želeli da svadba podseća na bajkovito britansko, kraljevsko venčanje Megan Markl i princa Harija, sve je na veliku žalost prštalo od dekoltea, silikona, veštačke kose i oskudno odevenih žena.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tripovala da je Serena Vilijams na svadbi Megan Markl i princa Vilijama... Lepa Brena

Jedna od onih koja je došla diskutabilno obučena je i supruga tenisera Viktora Troickog, Aleksandra, koja ne samo da je obukla crnu haljinu, jer osim ove i bela se izbegava na venčanjima, njoj su se žestoko ocrtavale i bradavice te je na svom profilu na instagramu objavljivala samo fotografije na kojima se vidi do sporne zone. 

 

 

Emocije kardio ❤️?

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Jun 21, 2018 at 2:16pm PDT

 

Međutim, Aleksandrina majka, Mira pokazala je svoju ćerku u celosti, a time otkrila i razlog zbog kog je supruga tenisera bila prinuđena da verovatno celu svadbu presedi prekrštenih ruku.

 

 

????

A post shared by mirjanacn@gmail.com (@miradjordjevic) on Jun 21, 2018 at 2:37pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading