GLUMICA U KOJU JE PUCAO HIRURG ponovo ima DEČKA!

Autor:

Zabava

19.06.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemili događaj koji se dogodio prošle godine u septembru kada je hirurg sa VMA, Srđan Cvetanović teško ranio svoju verenicu Ivanu Panzalović, a potom usmrtio sebe, danima je odjekivao medijskim nebom. Mlada glumica mesecima se oporavljala, a sada je na svom profilu na instagramu, osam meseci kasnije, objavila da je ponovo srećna uz novog muškarca.

Foto: instagram.com/panzalovicivana
Glumica pronašla novu ljubav... Ivana Panzalović

- Može i ovako - napisala je Panzalovićeva nedavno. 

Nekoliko dana ranije, Ivana je objavila i fotografiju na kojoj ljubi mušku ruku, te nije bilo sumnje da je pronašla novu ljubav.

Foto: instagram.com/panzalovicivana
Sada ljubi njegovu ruku... Ivana

Podsetimo, Srđan Cvetanović pucao je na Ivanu 7. septembra, nakon što su se posvađali u njegovom stanu na Dedinju. Ona se posle ranjavanja pravila da je mrtva, a on je presudio sam sebi. Srđan je shranjen 12. septembra na Centralnom groblju u Beogradu, a Ivana je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) na kojoj je ležala napustila dan kasnije, 13. septembra.

RepublikaFoto: facebook.com/ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Pucnjavi prethodila žestoka pucnjava...Ivana i Srđan

Ivana je tokom oporavka u bolnici ispričala šta se dogodilo kobne noći:

- Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat... Potom je pretio da će me ubiti, ne znam", priseća se glumica dok je ležala u u šok-sobi na VMA.

  Ivana se nedavno vratila na scenu u Beogradskom dramskom pozorištu u predstavi "Na tragu", reditelja Nenada Gvozdenovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading