ĐOLE ĐOGANI OSUDIO LUNU!

Autor: Svet

Zabava

16.06.2018

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stric Lune Đogani, denser Đole Đogani, promenio je stav o svojoj bratinici nakon njenog flertovanja sa Markom Miljkovićem!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đole Đogani

Đole sada tvrdi da se ćerka njegovog brata Gagija Đoganija ponaša loše i da nije slika i prilika familije Đogani.

- Što odmah nije bila sa Markom kad je on najbolji od muškaraca tamo?! Bolje sa magarca na konja! Ili sa konja na magarca? Ma, njeno ponašanje je veoma loše, ona tamo prezentuje samu sebe, svoj karakter, obrazovanje i sve što zna i ume. Luna ne prezentuje nikog iz porodice Đogani - poručio je Đole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marina

16.06.2018 13:20

Opa,i porodica pocela da se ogradjuje!!!!Zanimljivo!!!

Odgovori 11 0
Mika

16.06.2018 15:18

Djole posteno rekao istinu. Luna ne moze da se zaklanja iz brenda Djogani. Ona je samo sebe obrukala.

Odgovori 11 0
MladenBg

17.06.2018 05:26

Tako je Djole, ona je pokazala sve najgore, sto prvo njoj ne sluzi na cast pa svima vama takodje. Majka je podrzavala u svemu, umesto da joj je rekla gde gresi. Deca se ne vaspitavaju tako sto ces ih hraniti iluzijom da su najbolji ! Sramota je sto ona kada ustane kao zalosna sova sve priznaje, a uporno radi sve najgore. Ovaj balvan je taman za nju. Zato pozdravljam ovu izjavu Djoleta, neka se ona kanali i dalje to je njen problem.

Mirko

17.06.2018 06:19

Luna se nije ljubila sa Miljkoviem, a njima je sedela i Andriajana.bila je žurka,jaka muzika ništa se nije čulo, oni su bukvalno šaputali na uvo, jer se nije ništa čulo, Oočigledo je kamera snm ila ugao koji nema veze sa poljupcem.namerno je to uradjeno da Sloba poludi totalno od ljuboore,jer Lunu ludo voli i javno je jednom u lajvu izjavio da je ljubomoran na sve muškarce ukući. Djole, kao najstariji član porodice , bio si im kao otac, budi ii ovoga puta to.LUNA SE NIJE LJUBILA SA MARKOM.Toje čista montaža, radi gledanosti i izazivanja gluposti izmedu njih,da bi se svadjali radi gleanosti.Svi ukaćani čak i lepi Mića je rekao da je to budalaština koja nema veze sa realnošću. Što jei tačno.