Žiri "Zvezda Granda" presudio: Pobedio Anid Ćušić iz Mostara!

Autor:

Zabava

16.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon devet meseci, prekjuče je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a stručni žiri, koji čine Jelena Karleuša, Aca Lukas, Viki Miljković, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta, imao je najveću ulogu u izboru ovogodišnjeg pobednika.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Pobednik "Zvezda Granda 2018"... Anid Ćušić

Naime, iako je žiri maksimalne bodove dao takmičarki Teodori Toković, kada se sve sabere sa glasovima publike, pobednik je Anid Ćušić iz Mostara. U "Grandovom" studiju mesecima se vodila prava borba, a 12 kandidata prekjuče su se trudili da daju svoj maksimum kada je pevanje u pitanju.

Anid je dobio auto škodu rapid, pesmu i pobedničku statuu

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Pobednik publike i pobednica žirija i kolega u "Zvezdama Granda"... Anid Ćušić i Teodora Toković

Atmosfera je dovedena do usijanja, a svi su sa nestrpljenjem čekali da čuju kakvu odluku je doneo žiri nakon što su se svi kandidati predstavili na sceni. Kako je od stručnog žirija dobila najveći broj glasova Teodora nije mogla da zaustavi suze. Gostujući juče u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, odmah nakon završetka velikog finala, folker Aca Lukas sumirao je utiske i rekao je da pred kandidatima veliki izazov zbog toga što im građenje karijere predstoji tek nakon završetka takmičenja.

Lukas: Karijeru svi oni tek treba da grade, a kad se sve završi, videće se za šta je ko i koliko sposoban

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Aca Lukas

- Mislim da svi mladi ljudi koji su bili u ovoj sezoni preozbiljno shvataju celo takmičenje. I finale će proći i glasanje će proći, ne treba da se plaše ničega. Karijeru tek treba svi oni da grade, a pošto se sad sve završilo, tek će se videti za šta je ko i koliko sposoban. Sada je i žiri pravio šou. Žene su prednjačile u tome i stalno su se svađale, pa izgleda kao da se takmičenje odvija i među članovima žirija - rekao je folker i nasmejao voditelje. Inače, ovogodišnjem pobedniku uručena je vredna nagrada, pa je Anid od "Grand produkcije" dobio automobil škoda rapid i pobedničku statuu, kao i jednu pesmu.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ
Uvek zvezda večeri.. Jelena Karleuša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading