IVANA SELAKOV: Pre trudnoće imala sam OPERACIJU!

Autor: Hello

Zabava

15.06.2018

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Selakov sa partnerom Predragom Mirkovićem očekuje prvo dete koje su začeli putem veštačke oplodnje, a ona je progovorila o svim preprekama koje je imala na putu do trudnoće.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Bilo je teško, ali je uspela... Ivana Selakov

Ivana je čekala da prođe prvo treomesečje kako bi progovorila o trudnoći, a kada se to dogodilo otkrila je detelje procesa veštačke oplodnje:

- Termin je u novembru i iskreno se nadam da će beba biti Škorpija, kao ja. Pregurali smo kritično prvo tromesečje, a nemam uobičajene trudničke mučnine - počela je razgovor pevačica koja je otkrila zbog čega je proces vantelesne oplodnje kod nje trajao duže nego što je to uobičajeno:

- U mom slučaju proces vantelesne oplodnje trajao je nešto duže nego uobičajeno, od novembra do februara, iz dva razloga. Prvi je što smo počeli uoči praznika, kada mi, pevači, imamo najviše posla, a drugi je hirurška intervencija na materici, koju sam morala da izvršim. U skladu sa okolnostima, dobila sam adekvatnu terapiju i bila krajnje disciplinovana.

 

Cancun ❤️ #cancun #mexico #cancunbeach #royalsandsresort

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Feb 17, 2018 at 9:48am PST

Selakov je otkrila i šta je sve bilo potrebno da uradi, kao i koliko joj je njen partner Predrag pomogao u tome:

- Kada se upustite u ovakvu avanturu, od vas se očekuje da budete maksimalno odgovorni, da svakodnevno u predviđeno vreme uzimate terapiju, koja podrazumeva hormonske injekcije. Nisam se plašila, ali nisam mogla ni sama da ih dajem, tako da je Peđa to preuzeo na sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading