KALINIĆ SE GO IZ KADE OBRATIO DAMAMA: Vama treba čovek kao JA!

Autor:

Zabava

15.06.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i voditelj Milan Kalinić često zbija šale putem instagrama, a sada je pokazao i koliko ume da bude dobar zavodnik, te je odglumio Al Paćina iz filma "Lice sa ožiljkom".

RepublikaFoto: instagram.com/kalinic.milan72
Gotivi Tonija Montanu... Milan Kalinić

Kalinić je, za razliku od Al Paćina koji je ovu scenu snimio u restoranu, snimio u kadi potpuno nag, te poručio damama da kažu laku noć lošem momku. 

- Vi trebate ljude kao što sam ja, vi trebate ljude kao što sam ja kako biste uperili svoj prokleti prst u mene i rekli: "To je loš momak". Šta, to vas čini dobrim? Vi niste dobri! Vi samo znate kako da sakrijete i lažete. Ja? Ja nemam taj problem. Ja uvek govorim istinu, čak i kada lažem. Tako da, kažite laku noć lošem momku - imitirao je Kalinić Tonija Montanu sa tompusom u ruci i žestoko nasmejao svoje pratioce. 

 

Kažite laku noć lošem momku,VEĆ JEDNOM

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on Jun 15, 2018 at 6:56am PDT

A ovom prilikom ponovo je pokazao i svoje ploičice na stomaku budući da često potencira kako trenira. Prva koja je emojima koji se smeju prokomentarisala ovaj video je Milanova koleginica Sanja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading