Ana Cakić otkriva šta će dati dečku umesto S*KSA na mundijalu!

Autor: alo.rs

Zabava

15.06.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka golmana srpske fudbalske reprezentacije Predraga Rajkovića, atraktivna manekenka Ana Cakić spremna je da se pridruži svom dečku u Rusiji kako bi ga motivisala pred naporne mečeve na Svetskom prvenstvu.

 

A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on May 27, 2018 at 8:41am PDT

Naime, budući da će srpski reprezentativci apstinirati od vođenja ljubavi, Ana je otkrila na koji način će da opusti i relaksira čuvara naše mreže.

 - Predragu uvek pričam da je najbolji i najlepši i tako mu podižem samopozdanje. Budući da je na Mondijalu zabranjen seks, odlučila sam da svom momku svakog dana nosim po trista grama čokolade u hotel. Suzdržaćemo se od nežnosti, pa zato molim selektora da Predragu dozvoli da se zasladi, jer ga šećer opušta - kaže atraktivna brineta, koja uveliko sprema toalete koje će nositi u Moskvi.

- Uglavnom će to biti crvena, plava i bela garderoba, koja će simbolizovati našu zastavu. Budući da sam veliki zaljubljenik u modu, mnogo pažnje pridajem odevanju, tako da sam se sistematično spremila za ovo prvenstvo - uverava Ana i ističe da joj najviše znači poljubac, koji joj Rajković pošalje sa terena.

- Kada je moj Predrag nedavno odbranio penal, pokazao mi je srce i poslao poljubac. Mogu slobodno da kažem da su mi ti momenti najdraži. Za sada smatram da je on čovek mog života i nadam se da će tako biti zauvek.

 

???? @rajkovicpredrag

A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on May 27, 2018 at 2:25pm PDT

Sigurna sam u naše igrače i znam da imaju ogroman motiv za uspeh. Mislim da će naši momci imati odličan plasman, a mene osećaj retko vara - kaže Cakićeva i otkriva po čemu se njen dečko razlikuje od većine fudbalera.

- Predrag je po naravi vrlo miran i strpljiv, dok ja donosim tenziju. Često on mene smiruje, jer sam ja ta koja paniči pred važna dešavanja u njegovoj karijeri. Uvek ga pitam za raspored sa kim igra i svaku utakmicu pratim vrlo srčano. Sve vreme skačem, nerviram se i psujem, baš kao da od mene zavisi igra, a Predrag mi onda sa terena pokazuje da budem mirna - kaže manekenka i ne krije da se nada da će je Rajković uskoro i zaprositi.

- Vrlo brzo sam zavolela Predraga i mislim da ćemo posle Svetskog prvenstva početi i da živimo zajedno. Zajedno smo osam meseci i prirodno je da se uskoro desi i prosidba - zaključila je Cakićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading