CECA OTKRILA ŠTA JU JE KIJA MOLILA!

Autor: Alo VIP

Zabava

13.06.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović pred kraj "Zadruge" progovorila je o svom odnosu sa Lunom Đogani, kao i o druženju njene dece sa blogerkom, ali je odlučila i da otkrije detalje vezane za Kiju Kockar.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
I Ceca ima favorita u "Zadruzi"....

Naime, Ceca je, na opšte iznenađenje mnogih, prizanala ko je u popularnom rijalitiju njen favorit:

- Moj favorit je svakako Kristina. Pametna, lepa, obrazovana i inteligentna devojka - izjavila je Ražnatovićka koja je svojom izjavom zaprepastila sve budući da je Luna bila drugarica njene ćerke Anastasije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija je Cecin favorit...

Ceca je dodala da iako je bila u žiriju "Pinkovih Zvezda", Slobu Radanovića poznaje veoma površno, dok je Kiju upoznala na veoma neobičan način:

- Kiju sam upoznala pre nekoliko godina u avionu, na letu za Dubai. Šarmantna, kao što i jeste, Kristina mi je prišla, pružila ruku, rekla mi svoje ime i otkrila da je devojka Slobodana Radanovića. Tada je izgovorila rečenicu koje se i danas sećam, a kojom me je kupila: „Ja ću biti divna prema vama na ovom letu, a vas molim da obratite pažnju na mog Slobu, koji se takmiči u ’Pinkovim zvezdama’“. Ostala mi je u sećanju kao fina i kulturna devojka. Deluje mi kao jaka žena, ona je zdravo ambiciozna, jedna slatkica, želim joj svu sreću i sudbinu Sandre Meljničenko.

Ceca je ovom prilikom komentarisala i izjave Lune Đogani o tome kako je Anastasijino i njeno prijateljstvo trajalo 13 godina, kao i da je bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem:

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani, raznatovicanastasija
Oglasila se Anastasijina majka o druženju njene ćerke sa Lunom...

- Ona je kao dete živela s nama. Družila se sa mojom decom, jeli su za istim stolom, čuvala sam je i gledala na nju kao na svoje dete. Moram priznati da je nisam videla u poslednjih pet godina. Ona jeste bila drugarica moje ćerke, ali ne 13, već neke četiri godine. U vreme kada je živela kod nas bila je tiho, mirno i umiljato dete. Luna i Veljko nikada nisu bili u vezi. Žao mi je što uopšte moram da komentarišem tu temu. Anastasija je krstila Lunu i zaista bi bilo degutantno da se o tome priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

16.07.2018 06:24

Ovim i ovakvim komentarom gospodja Ceca se ispovetila sa Kristininom majkom jel je i ona razvela Arkana od zene sa cetvoro dece. sramota Lunu je navodno gledala kao svoje dete sramota zaboravlja da i ona ima dvoje dece Luninih godina bas fina dama.