Vantelesna oplodnja uspela: IVANA SELAKOV TRUDNA!

Autor: blic.rs

Zabava

09.06.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Selakov je nakon višegodišnje borbe za potomstvo u drugom stanju. Ona i njen partner Predrag uskoro će postati roditelji.

 

Da li se smejem ili placem?!? #nikadnijekasno #ivanaselakov

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Jun 8, 2018 at 10:30am PDT

Ivana se podvrgla vantelesnoj oplodnji i ovaj put je sve prošlo kako treba.

- Odavno sam rekla sebi, ako je jedini način da dobijem dete tako što ću otići na vantelesnu oplodnju, naravno da ću to uraditi bez problema. Nažalost, danas sve više parova tako dobija decu, ne znam zašto je to tako, šta se dešava s vazduhom, vodom, hranom i energijom? Sve više njih ima takvih problema. Rekla sam sebi: „Odlučiću se i ja, pa šta bude biće”. Naravno, nadam se najboljem - rekla je Ivana svojevremeno za "Blic", i dodala:

 

10 years of ❤️?

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on May 17, 2018 at 1:04pm PDT

- Prošla sam svašta kada sam ušla u proces vantelesne oplodnje, tako da to više nije neka tabu tema, već se o tome priča kao o odlasku zubaru. Normalno je da imam strepnju od svega toga, to je nešto neobično jer ne znam šta me sve čeka - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading