Miroslav Ilić joj pretio: NJEGOVA BIVŠA LJUBAVNICA IPAK DOŠLA U BEOGRAD!

Autor: blic.rs

Zabava

09.06.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović će se krajem juna suočiti sa folkerom u procesu dokazivanja očinstva, a u njenu korist će svedočiti Saša Popović, Boba Živojinović i Lepa Brena.

Bivša ljubav Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, koja tvrdi da je sin Devin koga je odgajila zapravo pevačev naslednik, uspela je da se izbori da taj slučaj dobije sudski epilog. Uprkos Ilićevim žalbama, zakazane su pripreme za glavno suđenje koje će biti krajem ovog meseca.

- Miroslav nam je zapretio i rekao da je Beograd njegov grad i da ćemo videti šta će se desiti ako bilo šta započnemo. Kad nas je advokat obavestio da je Apelacioni sud odbio Ilićevu molbu, baš smo se prijatno iznenadili - poručila je Antonovićeva i nastavila:

- Ilić nosi grižu savesti i zato se ljuti. Pokušava da potisne to što ga strašno muči. Voleo bi da zaboravi, ali ne uspeva jer dete nije igračka.

U Mirjaninu korist na sudu će svedočiti Lepa Brena i Boba Živojinović, kao i čelnik “Granda” Saša Popović.

- Prijateljstvo sa njima traje mnogo godina i bili su prisutni od početka Miroslavljeve i moje veze, nekako se podrazumevalo da će svedočiti. Nisam morala ni da ih pitam. Boba i Brena bili bi u Devinovoj sobi kad su dolazili u Njujork. Devin ima još jedno ime, Kristijan, koje mu je Miroslav odabrao. Miroslav je sve ove godine zbog nas vređao Brenu, Bobu i Saleta. Bio je ubeđen da će uspeti da izbegne svedoke.

Ilićeva bivša ljubav tvrdi da joj je tokom postupka velika podrška bila prijateljica Lepa Brena.

- Jedino je Brena tvrdila da će sve biti ok. Nasmejano me hrabrila: “Miro, ti kad nešto obavljaš uvek traje jako dugo, ali na kraju sve bude dobro. Tako će biti i sa ovom situacijom”. Imala je više vere nego mi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading