Gru osudio repere koji javno puše marihuanu: Rasta i Jala su velika sramota!

Autor:

Zabava

08.06.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Andonov Gru u okviru Imero Music Weeka održao je spektakularni koncert, a neposredno pred izlazak na scenu ekskluzivno za Srpski telegraf otkrio je da ga je sramota kada gleda pojedine kolege repere sa marihuanom u ruci. Naime, Gru je otkrio da ne podržava nijedan vid droge, pa čak ni marihuanu i da današnji reperi poput Raste i Jala Brata negativno utiču na omladinu.

Foto: printscreen/instagram
Gru

- Danas se stvarno sve i svašta predstavlja kao rep scena, ali tu je gomila stvari bliža narodnjacima nego repu. Neke stvari su meni OK, ja ih pustim nekad na svojim nastupima. Hip-hop muzika je nešto slično što je nekada bio rokenrol informativa. Danas je sve kurvanje, bitno je uzeti samo novac. Svako bira i gradi svoj put, meni je žao što je tako jer rep scena zaista može biti dobra, ali zbog tih parica nije. Ja ne podržavam propagiranje bilo koje vrstu droge, pa čak ni marihuane. To sve loše utiče na omladinu. Reperi koji su sada popularni bi trebalo da razmišljaju šta prezentuju svojim pratiocima i kakav uzor daju mladim ljudima. Naravno, svi smo prošli kroz taj period, ali ne razumem ljude koji su duboko u tome i sa njima nemam temu za razgovor. Muzika je pretvorena u najjeftiniju zabavu i gomila tekstova nema smisla. Naravno, ima i jako dobrih izvođača, ali zaista baš malo. Mene su osudili kada je izašla pesma "Kilo koke" jer je danas teško uključiti mozak i skapirati tekst, navikli su sve da im se servira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading