STRUGAR ZASKOČIO STJUARDESU!

Autor:

Zabava

08.06.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena koja je šokirala mnoge danas, a u kojoj Petar Strugar “zaskače” stjuardesu iznenadila je i sve fanove ovog glumca.

RepublikaFoto: Facebook
Scena iz serije "Aviondžije"...

Iako ovo nisu očekivali od njega, svi su bili šokirani njegovim potezom koji je neko zabeležio i objavio na društvcenim mrežama.  Međutim, ova scena samo je deo nove komične serije “Aviondžije” koja se bavi dešavanjima u avionu avio kompanije, na jedan ekscentričan, zabavno-razuzdan način, prepun anegdota i sudbina iz stvarnog života.

Ovaj sit-kom se uveliko snima, a kako kažu neki koji su prisustvovali snimanju, reč je  urnebesnoj komediji koja će se uskoro pojaviti na malim ekranima. Posadu aviona, odnosno glumačku ekipu serije čine pilot Ivan Đorđević - Džudi, kopilot Marjan Todorović, stjuardese Jelena Stupljanin, Bojana Kovačević, Marija Babić i stjuart Petar Strugar, avio mehaničari Ljuba Bandović i Srđan Miletić. Svi oni susreću se u svakoj epizodi sa novim putnicima najrazličitijih profila - sportistima, pevačima, plaćenim ubicama, političarima, transvestitima, teroristima, hirurzima, foto modelima, monasima, i drugim likovima koji svojim karakterima u bizarnim situacijama u vazduhu, unose haos u redove avio posade, stvarajući dramatičnu atmosferu.

Foto: Facebook
Snimanje nove serije u toku... Petar Strugar jedan od glavnih likova...

Preljube, krađe, tuče, strasne ljubavne romanse, seks, ubistva i raznorazni problemi tokom letova, biće prikazani u humorističnom, katkad crnohumornom duhu koji će zasigurno izazvati smeh i kontroverze. Ipak, jedno je sigurno- “Aviondžije" nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Reditelj serije je Peđa Marković, a scenarista Zorica Cvijetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading