Šerifovićeva napila Bagzijevog sina!

Autor:

Zabava

08.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović nastupila je na jednom popularnom beogradskom splavu, gde se uz njene pesme s društvom provodio i opijao Nemanja Milenković, sin zaštićenog svedoka Dejana Milenkovića Bagzija.

Foto: e-stock/KOBRA
Marija Šerifović

Naime, Bagzijev naslednik je cele večeri nazdravljao sa svojom ekipom, u kojoj se našao i Brenin mlađi sin Viktor Živojinović. Momci su uživali u muzici i piću do ranih jutarnjih časova, dok su ih sa svih strana saletale atraktivne devojke.

Foto: e-stock/KOBRA
Nemanja Milenković u društvu Viktora Živojinovića i ostalih prijatelja

- Nemanja je na Marijin nastup došao sa svojim prijateljima, a ubrzo im se pridružio i Brenin Viktor. Šerifovićka je napravila odličnu atmosferu, u kojoj su se svi lepo opustili i uživali uz njene pesme i velike količine alkohola. Bagzijevog sina ponela je atmosfera, pa je sve vreme nazdravljao sa drugarima - priča izvor sa splava koji se zatekao u njihovoj blizini.

Pored Bagzijevog društva, na Marijinom nastupu odlično su se provele i pevačica Gabrijela Pejčev, "Grandove" voditeljke Bojana Lazić i Maja Nenadić, te brojni fudbaleri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading