SAHRANA SINANA SAKIĆA U PONEDELJAK!

Autor:

Zabava

02.06.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike, Sinan Sakić preminuo je juče ujutru u 62-oj godini nakon duge i teške bolesti. Članovi njegove porodie, supruga Sabina, sinovi Ernest i Alen, kao i ćerka Đulkica Amzić koja je na svom profilu na instagramu objavila emotivnu fotografiju sa ocem, juče su u svom domu primali saučešće.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Uplakana supruga Sabina... Sinanov sin Ernest i Bane Obradović

-  Voljeni moj, jedini moj. Prespavao bi ovaj rastanak i ne bi se probudio iz kome. Ovakvu patnju, ovakav bol ne bi poželeo nikome - napisala je Đulkica u opisu fotografije sa ocem.

Legendarni pevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje, te da će morati na transplantaciju jetre. On je nedavno boravio u Kliničkim centru Srbije gde je čekao red na transplantaciju jetre, ali je na zahtev porodice naputio ovu ustanovu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Napustio bolnicu pre nekoliko dana... Sinan Sakić

Juče ujutru, Sinana je preminuo u stanu an Dorćolu, a veliki broj prijatelja i kolega izjavilo je saučešće njegovoj porodici, među prvima Džej Ramadanovski , šaban šaulić, estradni menadžer Bane Obradović i mnogi drugi. 

Foto: instagram.com/djulkica
Emotivna fotografija pevačeve ćerke... Đulkica i Sinan

Sinan Sakić biće sahranjen u ponedeljak u 14 časova u Loznici na lozničkom muslimanskom groblju.

 

 

???

A post shared by Djulkica (@djulkica) on Jun 1, 2018 at 11:02am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading