ŠOK! Ćerka Milića Vukašinovića PREREZALA VENE - našli je krvavu u kupatilu!

Autor: Republika

Zabava

02.06.2018

06:24 >> 11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanske novine prenose danas vest da je ćerka muzičara Milića Vukašinovića (68), Maja Avdibegović, prerezala vene!

RepublikaFoto: youtube.com/PINKBHCompany
Milić Vukašinović

U domu Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara "Bijelog dugmeta" i frontmena "Vatrenog poljupca", u sarajevskom naselju Jezero juče u poslepodnevnim satima odigrala se prava drama kada je njegova ćerka Maja Avdibegović (35) pokušala da se ubije.

Kako saznaje Avaz od izvora bliskih istrazi, Maja je prerezala vene, najverovatnije žiletom, te je poprilično iskrvarila.

Neko od ukućana Maju je pronašao krvavu u kupatilu te je odmah alarmirao policiju, koja je pozvala ekipu Hitne pomoći.

Na svu sreću, lekari su stigli na vreme te su nesrećnu ženu zbrinuli i prevezli u Urgentni blok "Opšte bolnice Abdulah Nakaš", gde su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazi se van životne opasnosti.

Avdibegovićeva će biti upućena na posmatranje na Psihijatrijsku kliniku.

Podsetimo, roker Milić Vukašinović pomirio se sa ćerkom Majom u aprilu ove godine, s kojom nije govorio više deset godina.

On je nedavno bio kod nje u poseti u Sarajevu. Odnosi između poznatog muzičara i njegove naslednice počeli su da zahlađuju kada se on razveo od njene majke Vere Vukašinović.

Dok je Milić živeo u Bosni, do pred kraj devedesetih, povremeno je viđao ćerku i održavao kontakt s njom, ali to je prestalo kada se preselio u Beograd.

Jedno vreme nisu komunicirali da bi se nakon nekog vremena pomirili, a onda je pred početak 2008. godine odnos između oca i ćerke ponovo narušen. U međuvremenu je Maja za medije pričala o svom lošem odnosu s ocem, ali je taj ružan period prevaziđen.

Milić je tada obišao i nju i unuke Irfana (10) i Irmana (8).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading