Prija iskeširala 50.000 evra za tri venčanice!

Autor:

Zabava

02.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović uskoro će izgovoriti sudbonosno "da", a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznanje, Prija je za tri svečane haljine u kojima će zablistati u radosnoj noći izdvojila vrtoglavih 50.000 evra!

 

?

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Feb 26, 2018 at 10:53am PST

Naime, kako pevačica nema nameru da štedi za svečanu ceremoniju, nije joj žao da izdvoji na hiljade evra za večernje toalete koje će menjati na dan venčanja s obzirom na to da će sve oči biti uprte u nju.

- Aleksandra će na venčanju sa Filipom Živojinovićem promeniti nekoliko venčanica, a najviše novca izdvojila je za toaletu u kojoj će kročiti u crkvu. To je najsvečanija raskošna haljina koja je ujedno i najskuplja, a izgleda kao da je iz bajke. U njoj je želela da izgleda kao prava princeza. Na sebi ima mnogo detalja, od kojih je većina ručni rad. Odlučila se da marka bude "Kristijan Dior", a košta oko 30.000 evra. Poznato je da se cene svečanih modela haljina ovog brenda kreću od 20.000 do čak 100.000 evra, tako da Prija nije želela da preteruje - priča naš dobro obavešten izvor blizak pevačici i nastavlja:

 Pored garderobe, tu su i propratni asesoari, koje je Aleksandra pažljivo birala, a koji su takođe vrlo skupi

- Kada se pobrinula oko glavne venčanice, Aleksandra je dosta vremena provela tražeći i drugu haljinu, a odlučila se za domaće dizajnere. Izabrala je znatno odmereniju i svedeniju varijantu, a za nju je izdvojila oko 10.000 evra. Za žurku koju par planira nakon svečane ceremonije kada ostane mlađe društvo i gosti Prijovićka je spremila izazovnu odevnu kombinaciju, ali i udobnu obuću kako bi sa prijateljima mogla da slavi i bude na nogama sve do ranih jutarnjih sati, a čija je cena oko 5.000 evra. Pored garderobe, tu su i propratni asesoari, koje je Aleksandra pažljivo birala, a koji su takođe vrlo skupi. Mislila je o svakom detalju od glave do pete.

Inače, venčanje je planirano za 21. jun, a na svadbi Aleksandre i Filipa biće oko 900 zvanica. Par još uvek nije donosio konkretne odluke koje se tiču predbračnog ugovora, ali su za medije prokomentarisali da su vrlo fleksibilni po tom pitanju i da će o tome odlučiti blagovremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading