Aca Lukas otkriva da mu je smeštena afera: Dušmani mi pakuju dete! Uradiću DNK ako treba!

Autor:

Zabava

01.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas našao se u centru skandala kada je Tanja Bogdanović (23) izjavila da čeka pevačevo dete. Bogdanovićeva je navela da ju je on terao da abortira, da ju je vređao i ucenjivao, a pevač je za Srpski telegraf otkrio zbog čega je napravljena cela medijska hajka protiv njega.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

Naime, Lukas tvrdi da dete nije njegovo i da nije imao seksualne odnose sa pomenutom devojkom, kao i da mu neko smešta aferu sa njom kako bi ga reketirao.

- Smeštaju mi dušmani, očito hoće da me reketiraju, ali neće im poći za rukom. Devojku poznajem, nisam je je*ao. Neka ide da me prijavi ako sme, daću DNK, jedino ako nije vazdušnom linijom zatrudnela. Imam ja sasvim dovoljno svoje dece, tuđa mi ne trebaju. Takvim ludacima je mesto u zatvoru, ne u novinama. Devojka očigledno nije normalna, možda joj se i priviđam. Ne znam ko stoji iza ovoga, ali pokušaj da mi pakuju afere nije uspeo - rekao je Aca za Srpski telegraf.

Inače, 23-godišnja devojka iz Beograda tvrdi da je pre mesec dana ostala u drugom stanju sa Lukasom, a kako je za medije otkrila, on joj je navodno nudio novac da abortira, a kada je to odbila, kaže da su usledile pretnje.

- Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Videli smo se nekih pet-šest puta, išla sam u njegov stan. Tada mi je svirao na klaviru i pevao. Bio je pažljiv prema meni. Spavali smo bez zaštite i, eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, sa njim sam ostala trudna - rekla je Tanja Bogdanović za medije i navela da joj folker preti.

Foto: Privatna arhiva
Tanja Bogdanović

- Pozvala sam ga i rekla mu da sam trudna, a on me je pitao koliko para mi treba da abortiram. Onda su me zvali i neki njegovi prijatelji koji su sedeli sa nama tada kada smo se videli u njegovom domu. Ne znam ni sama da li ću da abortiram, ne zbog njega, već zbog sebe. Ne znam da li uopšte hoću da imam Lukasovo dete. Rekao mi je da će uraditi sve što hoću da se trudnoća prekine. Pošto nisam prihvatila novac, krenule su pretnje. Rekao je da će mi je*ati mater i svašta još, pa se onda naglo promeni i bude dobar, pa opet preti. Strašno je. Ja sam njega blokirala, ali on me zove sa ko zna čijih brojeva - navela je nedavno Tanja.

Osim toga, u prilog Lukasovim navodima da iza celog skandala stoje ljudi koji žele od njega da izvuku novac govori poruka koja je ispisana ispred njegovog porodičnog doma.

Foto: Privatna arhiva
Preteća poruka

- Aco Lukase, pi*ko, vrati mi pare, sram te bilo. Ako si toliki milioner, ne pozajmljuj - natpis je na ulaznim vratima zgrade u kojoj Aca živi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading