GALA: Šapke pevao na ispraćaju VLADIKE U FRANKFURT!

Autor: Alo.rs

Zabava

31.05.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"S namerom pođoh u veliki grad" je pesma koju je Šaban Šaulić namenio Vladiki Grigoriju koji je na prolećnom zasedanju Sabora Srpske pravoslavne crkve dobio na upravljanje frankfurtsku i sve nemačke eparhije.

RepublikaFoto: Prntscrin
Sad može na put... Vladika Grigorije

Vladika zahumsko-hercegovački polako se oprašta od eparihije u kojoj je služio 25 godina u Hercegovini, a na putu ka Nemačkoj zastao je u Trebinju gde je pre desetak dana održan međunarodni kongres kardiologa. U ovaj grad je stiglo preko 300 eminentnih kardiologa iz svih krajeva sveta. Povodom otvaranja kongresa priređena je svečana večera, na kojoj se vladika pojavio "u civilu", odnosno u odelu, a ne u mantiji u kojoj smo ga do sada gledali.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Pevao Vladiki i pesmu "Žal"... Šaban

Vladika je odlučio da poseti sve gradove u okviru svoje eparhije i održi emotivne besede kako bi se pozdravio sa svojim aprohijanima, zbog čega se zadesio u trebinju na svečanoj večeri na kojoj je gost bio i Šaban Šaulić. 

Šaulić je Grigoriju pevao svoje najveće hitove na uvce, a posebno je bilo emotivno kada je specijalno za Grigorija otpevao svoj čuveni hit "S namerom dođoh u veliki grad", ali i pesmu "Žal". A Šaulić tvrdi da je Vladika bio oduševljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading