MIROSLAV ILIĆ SE SUOČAVA SA BIVŠOM LJUBAVNICOM: Zajedno na sudu u JUNU!

Autor:

Zabava

29.05.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajna koja je bila poznata samo malom broju ljudi skoro tri decenije, pre tri godine je dospela u javnost, a to je da pevač Miroslav Ilić ima vanbračnog sina. Njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović izašla je sa celokupnom pričom o njihovom sinu Devinu, a kako je on to poricao, ona je pevača tužila.

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Mirjana Antonović

Mirjana je danas na svom fejsbuk profilu otkrila da je slučaj došao do apelacionog suda, koji je zakazao prvo ročište za 28. jun na kom će se pojaviti i Miroslav i ona. A kao dokaz, Mirjana je objavila i sudsko rešenje.

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Isteruje pravdu... Mirjana Antonović
Foto: facebook.com/Mirjana Antonović
Pokazala i rešenje... Mirjana Antonović

Mirjana i Miroslav su bili u vezi pre više od 30 godina, a njihov odnos Antonovićeva je opsala i u svojoj knjizi "Ovo malo istine: Crna žena". Njih dvoje tada su dobili sina i MIroslav, koji je prema Mirjaninim rečima, planirao da napusti svoju suprugu Gordanu i njihovo dvoje dece Mariju i Marka , oldučio je drugačije. Prema Mirjaninim rečima, napustio je nju tokom trudnoće. Iako u javnost nije izlazila 30 godina, Antonovićeva je odlučila da progovori isprovocirana jednim intervjuom Miroslava Ilića u kom ju je nazvao egzibicionistom:

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic
Moraće na sud... Gordana i Miroslav Ilić

- Te priče o mom vanbračnom sinu nisu nikakva novost. Još pre osam godina, toj gospođi sam poručio da da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora da poništi očinstvo tog gospodina. Oni to nikada nisu uradili, a taj dečko ima trideset godina. Ako čovek želi nešto u tim godinama, onda on to sam radi. Očigledno je da tu priču forsira njegova majka, koja je inače egzibicionista. Čak nisam siguran da on ili njegov otac znaju za to - izjavio je Ilić pre tri godine nakon čega je Antonovićeva izašla u javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading