Piksijeva ćerka objasnila zašto je PRAVILA TRI SVADBE, zet otkrio šta mu se dopalo u SRBIJI!

Autor: Blic.rs

Zabava

29.05.2018

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka proslavljenog fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija, Anja Valente organizovala je ove godine čak tri venčanja prilikom kojih je izgovorila "da" svom suprugu Igou Valenteu, poznatom automobilisti.

RepublikaFoto: instagram.com/anja
Građanski brak u Parizu... Anja i Igo

Anja i Igo sklopili su građanski brak najpre u Parizu u krugu najbližih članova porodice 17. februara, a potom su organizovali veliko svadbeno slavlje u jednom luksuznom hotelu u Atibima na jugu Francuske. U ovom letovalištu okupili su sve svoje prijatelje iz celog sveta 21. aprila, a sada su veliko svadbeno veselje organizovali i u Srbiji, gde su se 27. maja na večnu ljubav zavetovali u Sabornoj crkvi. O tome zbog čega su tri puta pravili svadbu, progovorila je Anja:

RepublikaFoto: instagram.com
Esktravagantno slavlje na jugu Francuske... Anja sa ocem Draganom

- Imali smo želju da ispratimo celu srpsku tradiciju. Mnoge običaje nisam ni znala, sve do nekoliko dana pred venčanje kada su mi objasnili sve do detalja. Sada znam sve. Želela sam da ispoštujem tradiciju jer smatram da ako čovek ne zna običaje zemlje odakle potiče, cela njegova porodica u sebi ima veliku prazninu. Jedna zanimljiva stvar jeste da sam krštena u Sabornoj crkvi, a da se mnogo godina kasnije venčavam na tom istom mestu.Posebno sam srećna što su se na slavlju našli brojni ljudi koji su meni dragi, a nisu prisustvovali na venčanjima koja su bila u Francuskoj. Naši rođaci i prijatelji koji su ceo život sa nama, a nisu uspeli da dođu, bili su za vikend sa nama. Veselili smo se do kasno u noć i bilo nam je prelepo. Igo je možda prvi put slušao naše pesme i video kako se mi veselimo uz njih. Boravićemo još nekoliko dana u Srbiji, a potom se vraćamo u Francusku - izjavila je Piksijeva ćerka.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Venčanje u Sabornoj crkvi... Anja i Igo

A Anjin suprug, automobilista Igo Valente otkrio je šta mu se najviše dopalo u Srbiji:

- Venčao sam se u pravoslavnoj crkvi, bilo je veoma lepo. Posebne emocije su me ponele pošto su na venčanju bili moji članovi porodice. Sve je savršeno - Beograd, crkva u kojoj smo Anja i ja rekli "da" pred Bogom, Kalemegdan gde je bilo slavlje. U Srbiji obožavam hranu, neverovatno je lepa. Burek je najbolji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zetu se dopao burek... Anja i Igo na venčanju u Sabronoj crkvi

Nakon Srbije, bračni par uskoro odlazi na medeni mesec koji će biti ekstravagatnan kao i njihove tri svadbe:

- Japan nam je jako drag jer sam odrasla tamo, tamo ćemo otići posle odmora. Sa neverovatnom radošću se tamo vraćamo svake godine. Za medeni mesec smo odabrali Bora Boru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading