Ljupka Stević: U Srbiji sam dočekana na nož kao Nikola Tesla

Autor: D. L.

Zabava

28.05.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević priznala je da je odustala od svetske slave zbog toga što ju je domaća publika ismejala jer je htela da parira svetskim zvezdama, a onda je samu sebe izložila podsmehu kada se uporedila sa slavnim naučnikom Nikolom Teslom.

 

 

???

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on May 3, 2018 at 5:26am PDT

- Nakon što sam počela da snimam duete sa svetskim zvezdama, shvatila sam da to nije nešto što bih mogla da plasiram na našem tržištu. To po svemu sudeći nije nešto što se lako prihvata u našoj zemlji. Nakon dueta sa američkim reperom Snup Dogom, shvatila sam da su me svi dočekali na nož jer sam se prva usudila da napravim taj korak. Kao što su i za Nikolu Teslu pričali da se stide njegovog srpskog porekla, tako su i meni pričali u stilu: "Bože, da li je moguće da je ovo čudo izašlo iz Srbije". Trebalo je da naši budu ponosni što je njihova zemljakinja uspela da dođe do takve veličine. Mislim da je to nešto što bi trebalo da se poštuje. To je jedini razlog zbog koga sam definitivno odlučila da više neću da snimam takve duete. Ja se još uvek tražim na estradi i borim za svoje mesto. Prijatelje na estradi nemam, ali bih svakako mogla da računam na nekoliko kolega - rekla je Ljupka za Srpski telegraf.

 

Ljupka: Kao što su i za Nikolu pričali da se stide njegovog srpskog porekla, tako su i meni pričali za strani duet

Inače, pevačica uskoro planira da snimi dve pesme, koje će ujedno i ekranizovati, a najavila je i zanimljivu saradnju sa nekoliko domaćih pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading