Rasti ponovo odloženo suđenje!

Autor: Z. S. R.

Zabava

29.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje između Stefana Ðurića Raste i Slobodana Nešovića Loke, koje je bilo zakazano za juče, nakon održanog ročišta odloženo je na neodređeno jer predsednica suda nije donela odluku o izuzeću.

 

DON BALKATON ... #balkatongang

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on May 7, 2018 at 8:57am PDT

Reper je u Prvi osnovni sud stigao 15 minuta pre producenta koji je kasnio 25 minuta. Prema tvrdnjama Rastinog advokata Borivoja Borovića, sudija je na ovom postupku napravio niz nepravilnosti, zbog čega je Rastin branilac bio prinuđen da traži njeno izuzeće:

- Mi smo tražili izuzeće sudije zato što je prekršila Zakon o krivičnom postupku. Ona je sama ispitivala oštećenog iako po zakonu svedoka tužilaštva oštećenog prvo ispituje tužilac i to je osnovno ispitivanje, a nakon toga ga tužilac unakrsno ispituje. Tek nakon toga sudija ima pravo da ga kratko ispita. Kada sam je upozorio da krši zakon, ona me je upozorila i nastavila po starom. Ja sam tražio izuzeće zbog nepoznavanja zakona i jer je pristrasna. Izuzeće određuje predsednik suda, koji nakon pauze od sat vremena nije odlučio o izuzeću, pa je suđenje odloženo na neodređeno. Optužnica nije ni trebalo da bude podignuta zato što je veštak medicinske struke izneo mišljenje da oštećeni Loka i nijedan svedok nisu govorili istinu o tome da je isti tučen rukama i nogama jer ne postoji ni vidljiva ni nevidljiva povreda - rekao je Borivoje Borović za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Veče sa Ivanom
Slobodan Nešović Loka

Borović: Optužnica nije ni trebalo da bude podignuta jer oštećeni Loka i nijedan svedok nisu govorili istinu da je tučen

S druge strane, ovim povodom od Nešovića nismo dobili nikakav komentar jer je njegov PR tim do zaključenja broja ostao nedostupan.

Podsećanja radi, Rasti se na teret stavlja da je 18. aprila prošle godine napao Slobodana Nešovića Loku, direktora agencije "Maskom", prilikom čega mu je navodno naneo fizičke povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading