Brena se nije javila bivšoj snaji!

Autor: D. Janković - Z. S. Radulović

Zabava

29.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena nije se pozdravila sa bivšom snajkom manekenkom Sofijom Milošević, iako su obe bile na svadbenoj proslavi ćerke Dragana Stojkovića Piksija Anje Stojković i francuza Igoa Valentea, koja je priređena u jednom beogradskom restoranu!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Lepa Brena

Naime, Brena je celo veče bila u društvu Aleksandre Prijović, sadašnje verenice Filipa Živojinovića, dok je uspešno izbegavala Sofiju. Jovana Mišković je na veselje došla bez supruga Marka Miškovića, a tokom večeri sedela je i pevušila emotivne balade koje simbolizuiju nesrećnu ljubav, odnosno raskid.

Za razliku od Brene, Viktor i Stefan opušteno su ćaskali sa Miloševićevom, a u jednom trenutku su se zajedno i fotografisali

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sofija Milošević

- Lepa Brena došla je na svadbu u pratnji sinova Viktora i Stefana, dok su Aleksandra i Filip došli odvojeno od njih. Brena i Prija sedele su jedna do druge, a nedaleko od njih bila je manekenka Sofija, Filipova bivša, ali se Brena nije ni pozdravila sa njom, iako su nekada bile veoma dobre. Za razliku od Brene, Viktor i Stefan opušteno su ćaskali sa Miloševićevom, a u jednom trenutku su se zajedno i fotografisali - objašnjava izvor.

Živojinović i Miloševićeva bili su vezi od 2008. godine, a nakon godinu dana Brenin posinak verio je manekenku, posle čega su ubrzo raskinuli. Na svadbenom veselju bila je i Jovana Mišković, koja nije došla u pratnji supruga, a njeno ponašanje začudilo je mnoge.

- Jovana je stigla sama, bez Marka Miškovića. Pogađale su je balade koje asociraju na raskid, kao što je tekst "starim ja, a u ljubav vere nemam.". Pevala je za mladence i goste pesmu "Bato", koja je takođe pretužna numera - otkriva naš izvor.

Upravo zbog svega ovoga, spekulacije o njihovom razvodu veoma su podgrejane, dok su pojedini ljudi bliski našem listu sigurni da su oni uveliko na svoj brak stavili tačku.

Inače, na svadbenom veselju Piksijeve ćerke pored Lepe Brene, njene porodice, pomenute manekenke i Jovane Mišković, bili su i Snežana Dakić, Jelena Karleuša sa Duškom Tošićem, Miroslav Mišković, Jovana i Željko Joksimović, Haris i Melina Džinović, Nina Badrić, Sanja Đorđević kao i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading