Dosta je ćutala: RADA otkrila šta je sve POZNATA PEVAČICA GOVORILA O NJOJ!

Autor: TV Magazin

Zabava

28.05.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović u poslednje vreme je na meti pevačica kojima je odlučila da kaže sve što misli o njima.

RepublikaFoto: instagram.com/___ceger___, radamanojlovic
Prvo se zamerila njoj... Rada i Anabela

Prvi problem imala je sa Anabelom Atijas kada je javno kritikovala njenu ćerku Lunu Đogani zbog veze sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, a nedavno se na "Zadrugoviziji 3" zamerila Zorici Marković kojoj je rekla da, kada je reč o pevanju, ne može da se poredi sa Tanjom Jovićević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neće više da joj ćuti... Rada objasnila rat sa Zoricom

Ovo je Zoricu iznervirlao, pa je Radi tada odbrusila:

- Radojka, seme ti krvavo, postala si opasan kritičar! Ja nikad ne ostajem dužna, ja te mnogo volim. Ja sam predložila Dušku i Tanji da pevaju. A to, ma kakva Zorica... i ti bi htela da budeš Ceca, ali ne možeš! 

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Neće više da je gaze... Rada

Rada joj je i tada rekla da njene komentare nije zaboravila, a sada je javno otkrila šta je Markovićeva govorila o njoj zbog čega Manojlovićeva više nije želela da ćuti:

- Ona je neko ko je godinama unazad bio maksimalno ispoštovan sa moje strane u raznim žurkama „Farme“ i ostalim rijalitijima u kojima je bila. Uvek sam joj prišla i uvek sam je ispoštovala. Mene nekad zaboli kada sam prema nekome dobra, a onda pročitam u jednom intervjuu njeno komentarisanje mog života... Mogu da vas podsetim samo pošto je mene to tada jako pogodilo, Zorica je izjavila kako ja nemam hitove, kako mnogo više mislim na momke nego na karijeru, da su me pregazile sve koleginice, to je bilo jako lično. Ja sam i nakon toga prema njoj bila super. Sledeći intervju, ona opet o meni: „Rada nikad neće napuniti Marakanu, nije ona taj kalibar“. Onda ista ta Zorica u lajvu meni kaže: „Ja tebe volim...“. Meni je to smešno i onda se zapitam da li sam ja luda. Nju je, ja mislim, najviše zabolelo to što sam rekla da ne može da se uporedi sa Tanjom Jovićević. Tog trenutka je izašlo iz nje ono što zaista misli o meni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading