Ćerka Željka Mitrovića proslavila veliku maturu!

Autor: D. J.

Zabava

25.05.2018

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starija ćerka Milice i Željka Mitrovića Kristina u četvrtak je proslavila veliku maturu, a roditelji ne kriju koliko su ponosni na svoju naslednicu, koja nikada nije želela da se izdvaja od svojih vršnjaka iako je dete poznatih roditelja.

 

♥️

A post shared by Milica Mi (@milica.mitrovic.pink) on May 23, 2018 at 10:21am PDT

Kristinu je po završetku srednje škole dočekao veliki dan - proslava mature. Ovo je bio posebno emotivan trenutak za celu porodicu, koja je u punom sastavu ispratila Kristinu na ovu svečanost. Iako su joj roditelji jedni od najimućnijih ljudi u zemlji, 18-godišnja Kristina poznata je po tome da ne voli eksponiranje i razmetanje i da je vrlo skromna devojka.

 

A post shared by Milica Mi (@milica.mitrovic.pink) on May 23, 2018 at 10:51am PDT

Tako se na maturi pojavila u elegantnoj dugačkoj crnoj haljini koja je veoma jednostavna i pobrala komplimente za svoj izgled. U jednom trenutku, Kristininu baku, majku Milice Mitrović, ponele su emocije, pa se rasplakala.

Kristina je poznata po tome da ne voli eksponiranje i razmetanje i da je vrlo skromna devojka

 

Inače, Željko Mitrović osim Kristine i Andree iz braka sa Milicom ima još dvoje dece, ćerku Sandru i sina Aleksandra iz braka sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading