Iza uspešnog čoveka stoji jaka žena: EVO KO STOJI IZA MILICE PAVLOVIĆ!

Autor: alo.rs

Zabava

25.05.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da iza svake uspešne žene stoji dobra organizacija poznato je pevačici Milici Pavlović, koja bez pomoći cimerke Goge ne bi stizala da završi većinu svojih dnevnih obaveza. U razgovoru za "Alo!" Milica kaže da godinama živi sa drugaricom, koja joj je desna ruka i bez koje bi mnoge njene obaveze ostale neispunjene.

 

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on May 10, 2018 at 10:29am PDT

- Ne preterujem kada kažem da bez cimerke ne bih postigla ni 70 odsto onoga što treba u toku dana, a da vam ne pričam šta sve uradi na godišnjem nivou. Od toga da me spakuje za svaki put, sačeka na aerodromu, odveze kući. Jednostavno, tu je za mene u svakoj prilici - kaže Milica, koja je cimerku Gogu upoznala, pre sedam godina, na tokom priprema za prijemni ispit na Megatrend fakultetu. 

- Ona je osoba kojoj nije teško da pokupi moje stvari sa hemijskog čišćenja, ali ni da perfektno organizuje moju promociju kada sam izdavala singl za album. Ne preterujem kada kažem da je već sada spremna da bude odličan radnik u bilo kojoj poslovnoj sferi - kaže Milica i dodaje da njenoj cimerki ništa nije teško.

 

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Apr 10, 2018 at 1:10am PDT

- Drago joj je što može da mi pomogne, jer vidi koliko se borim i koliko je ovaj posao težak za jednu ženu. Iskreno, za mnoge stvari sada nemam vremena, a pomoć mi je neophodna - kaže Milica i otkriva da je naučila da racionalno koristi svoje vreme i da ga ne troši na internetu.

 - Ranije sam često "guglala" svoje ime na internetu, jer mi je bilo interesantno da na takvoj platformi stoje moje fotografije, koje će tu zauvek ostati. Na početku karijere to jesam radila, priznajem, ali sada nemam vremena za to. Međutim, kada neki mediji objavi moju fotografiju, svakako se obradujem, pogotovo ako sam lepo ispala - kaže Milica i otkriva šta se dešava ukoliko umesto lepe vidi "ružnu" fotku.

 

? Style by @ivan_jakic

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Mar 25, 2018 at 5:50am PDT

- Možda se iznerviram na 30 sekundi, ali posle me sve prođe, jer shvatam da je to ipak nečiji posao. Uslovno rečeno, potpisala sam jedan nevidljivi ugovor da pristajem na sve, jer je to moj posao - kaže Pavlovićeva na kraju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading