MACURA I MALI U ISTOJ EMISIJI: Njoj se LJULJA, njemu se DRMA!

Autor:

Zabava

23.05.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kvizu "Ko je na vrhu" u kom poznati odgovaranjem na pitanja imaju za cilj da skupe što veću sumu novca koja je namenjena za humanitarne svrhe, ovog četvrtka pojaviće se Ognjen Amidžić, autor i voditelj na TV Pink, Nada Macurta, šefica odeljenja za odnose s javnošću Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć i Siniša Mali, gradonačelnik Beograda.

RepublikaFoto: Promo foto
Ispituju sada gradonačelnika... Katarina i Milan

Da je po sredi drugačija epizoda od dosadašnjih nagovestila je već na početku voditeljka Katarina Šišmanović kada se sama pojavila u studiju. Međutim, ubrzo je za njom ušao i Milan Kalinić, pitajući je gde će bez njega. Najavu ovonedeljnih učesnika počeli su od, takoreći, domaćina – Ognjena Amidžića.

- Jezivo je. Vidi, ja imam blagi strah od visine – priznao je Ognjen. Kada je lift povukao Macuru na prvi nivo, njen strah je bio evidentan.

- Pa, vama se ne ljulja, a meni se ljulja – rekla je Ognjenu.

RepublikaFoto: Promo foto
Njemu nije ništa... Ognjen Amidžić

Ni kapsula u kojoj je na prvom nivou igre bio gradonačelnik nije mirovala.

- Meni se malo drma, ali nije tako strašno – konstatovao je Mali.

RepublikaFoto: Promo foto
Njemu se drma... Siniša Mali

Iako se nikada nikome ništa loše nije dogodilo u ovom kvizu, osim pretrpljenog straha, Macura je razmatrala kako bi izgledalo kada bi morali hitno da je spasu odatle.

- Dok vi mene otkopčate, prošao voz – mirno je rekla doktorka.

RepublikaFoto: Promo foto
Njoj se ljulja... Nada Macura

Ipak, uprkos ljuljanju i strahu od visine usledili su odgovori na različita pitanja, a i ovoga puta neka od njih bila su neverovatna.

- Da li slepi miševi kada izađu iz pećine lete levo ili... nije uspeo Kalinić od smeha da dovrši ovo pitanje, za koje je Amidžić mislio da je zavitlavanje, a Nada se potrudila da logičnim razmišljanjem dođe do odgovora... Kako su se oni snašli u ovom kvizu, gledaoci će saznati u četvrtak od 22 časa na Televiziji "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading