STEFANA SU OTELI I BIO JE U KOMI, a ovako mu je mama BRENA ČESTITALA ROĐENDAN!

Autor:

Zabava

21.05.2018

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović, sin pevačice Lepe Brene danas slavi 26-i rođendan, a njegov život nikako nije bio lak uprkos tome što je dete proslavljenih roditelja.

RepublikaFoto: instagram.com/lepabrenaa
Ponosna majka... Lepa Brena

Stefan je sa sedam godina bio kidnapovan, a njegovi otmičari nikada nisu uhapšeni. On će o svojoj otmici snimiti film, a njegova mama, Lepa Brena nije često govorila o tome:

- Meni je kidnapovano dete 2000. godine. Od tada za mene više ništa materijalno nema nikakav značaj. Ono što možeš novcem da kupiš nije bitno. Nama su tražili dva i po miliona maraka za živog i pet miliona maraka za mrtvog Stefana. O čemu ja sad više da pričam...

A nakon toga , Stefan je u Majamiju nakon jednog teniskog treninga doživeo kliničku smrt:

- Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao večnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo.

 

Moj zivot,ljubav i sreca???Sretan ti rodjendan?

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on May 20, 2018 at 3:08pm PDT

Međutim, sve to je iza Stefana koji danas u Monte Karlu slavi 26-i rođendan, a njegova majka uputila mu je emotivnu poruku:

- Moj život, ljubav i sreća. Sretan ti rođendan - napisala je Brena, dok je Živojinović objavio snimak s mesta gre proslavlja ulazak u novu godinu svog života.

Foto: instagram.com/stefanzivojinovic
Uživa u Monaku...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading