Rasta planira da nadmaši "Grand produkciju": Hoću da zarađujem više od Saše Popovića!

Autor:

Zabava

19.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta proslavio je izlazak novog albuma "Don Regeton", a kako vredno radi na razvijanju i privatnog biznisa vezanog za svoju produkcijsku kuću "Balkaton Gang", otkrio je da želi da zarađuje više od direktora "Granda" Saše Popovića. Naime, Rasta je u četvrtak uveče organizovao žurku kako bi sa najbližim prijateljima i saradnicima obeležio profesionalne uspehe, a tom prilikom je rekao da tek planira da se, pored bavljenja muzikom i produkcijom, oproba i u ozbiljnom biznisu.

Foto: e-stock/KOBRA
Rasta

- Hoću i želim da se bavim biznisom pored muzike i svega na čemu trenutno radim. U tom pravcu ću svakako usmeravati i karijeru u budućnosti. Hoću da zarađujem više para i od Saše Popovića, što da ne?! Bio sam biznismen i do sada, a odnedavno sam i bogati biznismen! Tek me očekuje puno rada. Sve ono na čemu radim sa saradnicima polako osvaja Balkan. Dobra energija se širi i ja sam iskreno presrećan zbog toga - rekao je Đurić i otkrio da bi rado nastavio da sarađuje s kolegama koje se bave isključivo turbo-folk muzikom.

- Nije mi bitno ko je u pitanju i kojim se žanrom bavi neki izvođač ako se stvori klima za uspešnu saradnju. Omiljeni pevač mi je inače Sinan Sakić. Znam da je loše i pružam mu ogromnu podršku. Bez njega naša muzika ne bi bila onakva kakva jeste. On je ikona naše narodne muzike. Želim mu sve najbolje i brz oporavak - poručio je reper Sakiću, kome je zdravlje ugroženo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading