Karleuša žestoko uzvratila na napad fanova Nives Celzijus: Nakaze i klošari ružni, vi samo po netu d*kate!

Autor:

Zabava

19.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša izvređala je fanove Nives Celzijus kada su je oni opleli ispod zajedničke fotografije sa Hrvaticom. Njih dve su pozirale, a Nives je sliku sa "malom od skandala" objavila na svom Instagram profilu, zbog čega se našla na meti pratilaca kojima se JK očigledno ne dopada.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- Baš si našla s kim ćeš se slikati, kvari ti prosek, povraća mi se kad je vidim, fuj - bio je jedan od komentara na koji je Karleuša žestoko uzvratila.

- Nakazo, kad vidim tebe i tebi slične, shvatim da i vi nesrećni gnomovi imate pravo da živite, ma koliko mali, ružni i zli bili... To se zove tolerancija i sažaljenje - napisala je Jelena i nastavila:

- Ja razumem vas, klošare ružne... Vi nemate drugu opciju sem da vređate žene po netu i d*kate jer ste toliko ružni da možete samo mamu svoju da je*ete, koja vas je tako odgajila - zaključila je JK.

U prepisku se zatim uključila i Nives, koja je pokušala da izvuče situaciju.

- Jelena moja, volim te. Osim što si ribetina (uživo i još 100 puta lepša), zvezdetina, ti si i ono što me najviše impresionira, ljudina... To se retko viđa, pogotovo u svetu show-bizza. Nije prvi put da tako dođem u Srbiju na snimanje, nikoga ne poznajem, niko me ne ferma. Svi su uvek nešto veliki i bitni, neće ni da te pogledaju, a kamoli upute neku reč ohrabrenja. I tako ja uvek prestrašeno koračam po studiju, tražim neko prijateljski raspoloženo lice, a najradije bih pobegla, osećam se kao govno... I onda se pojaviš ti, s osmehom i ponovo se osećam kao čovek. Hvala ti - napisala je Nives Karleuši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading