PRVI PUT OD KADA JE SMANJILA GRUDI: Ovako izgleda Cecin DEKOLTE!

Autor:

Zabava

18.05.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović u poslednje vreme prošla je kroz velike promene fizičkog izgleda te je nakon izbeljivanja zuba, smanjivanja grudi odlučila i da skrati kosu.

 

❣️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on May 17, 2018 at 10:12am PDT

Transformacija na koju se odlučila Ceca nije napravila veliku razliku za njene fanove, ali čini se da je pevačici prijala. Ražnatovićka je grudi smanjivala u februaru, a tada je izjavila da je to uradila zbog estetike:

- Jednostavno je došlo vreme za promene. Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osećam se sjajno i baš ovako sam želela da izgledam.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Pre nego što je odlučila da smanji grudi po drugi put... Ceca

Međutim, ovo nije prvi put da je Ražnatovićka smanjivala grudi, ona je isto učinila i 2012. godine, a ni tada to nije krila:

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem.

A ovako njene grudi izgledaju sada posle najnovije korekcije:

 

U pauzi... ?

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on May 17, 2018 at 9:57am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading