Vidić nazvao Lunu istrošenim DŽOGEROM, a evo s čim je UPOREDIO ANABELU!

Autor:

Zabava

17.05.2018

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek spreman da lepo opiše javne ličnosti i njihov stajling, dizajner Saša Vidić je nedavno komentarisao i glavne aktere "Zadruge" Lunu Đogani, Kiju Kockar i Slobu Radanovića, a sada i Anabelu Atijas.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Ne dopada mu se Luna, a ni Anabela... Saša Vidić

Ako je suditi po komentarima, Vidić je nesumnjivo na strani Kristine Kockar koju je nazvao damom, dok je Lunu nazvao istrošenim džogerom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Samo se ona sviđa Vidiću... Kija Kockar

-  Pre svega dama u sjajnoj haljini. Ništa pretenciozno, nekako je zablistala, kao sa dodele Oskara. Samo lud čovek ne može da razlikuje ovo ponašanje i izgled od one druge. Ovde je sve dostojanstveno - izjavio je Vidić, dok je Lunu uporedio s nečim drugim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vidić je ukanalio... Luna Đogani

- Džaba sve kada je kosa kao istrošeni džoger - dodao je Vidić, dok je je za Slobu imao malo više kritike:

RepublikaFoto: printscreenTvPink
Buduća trbušna plesačica... Sloba Radanović

-  Šteta što je balvan! Bog mu dao takav glas, a on pustio sise! Možda je to novi imidž, kad dođe kod Gazmena u familiju, ko zna! Mnogo je ružno što pljuje ljude, da nije bilo te publike, on dalje od svog sela ne bi video. Slobo, još malo i moći ćeš tim stomakom da mešaš kao trbušna plesačica. Nije Gazmen lud, ulaže u budućnost! - objasnio je Vidić.

Foto: printscreen/TVPink
Vidić je i nju ukanalio... Anabela

A njegovi najnoviji komentari usmereni su na Anabelu koja mu je čak i odgovorila:

- Anabela me podseća na bukvu jer se prezivala Bukva. Ne asocira me ona na bilo šta. Možda na pevačicu kojoj je prošlo vreme - zamerio se Vidić Anabeli, dok ona nije želela da mu odgovori istom merom.

- To je njegovo mišljenje. Ja poštujem njegovo mišljenje. Čovek samo radi svoj posao i to je to - izjavila je Anabela koja očigledno nije smela da uđe u raspravu sa Vidićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

18.05.2018 18:07

Vidic je dobro ocenio i procenio.

Odgovori 10 2