Rasta: Ana i ja se nismo ni razvodili!

Autor: D. L.

Zabava

17.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta gostovao je u utorak uveče u emisiji "Amidži šou" i voditelju Ognjenu Amidžiću priznao da se nije ni razvodio od pevačice Ane Nikolić, što je prvi pisao Srpski telegraf.

 

DJ. U. R. I. C. #polovina #ljubav #familia❤️

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Feb 15, 2018 at 7:09am PST

Rasta je rekao da o tome i ne razmišlja, a onda nastavio da priča o poslovnim poduhvatima i raznim saradnjama koje planira da ostvari u budućnosti. Iako nije bio rad da priča mnogo o privatnim stvarima, nije mogao da izbegne odgovor na Amidžićevo insistiranje da prokomentariše spekulacije oko razvoda.

Đurić: Otkako imam dete, osećam se mnogo bogatije

- Nismo se razveli - kratko je rekao reper i time potvrdio priče da je cela pompa oko razvoda očigledno bila samo marketinški trik, što je naš list prvi otkrio.

Nakon toga, Stefan je govorio o roditeljstvu i tome kako se snalazi u ulozi oca.

- Stvarno se osećam super, mnogo bogatije. To je jedina prava stvar i jedino pravo bogatstvo. Osećam se i odgovorno. I nikada do ovog momenta nisam znao šta stvarno znači biti nespokojan jer tu postoji neko dete - objasnio je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading