LUKI DANAS ISTEKLA ZABRANA PRILASKA, ali ipak neće moći da PRIĐE NATI!

Autor:

Zabava

16.05.2018

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrana prilaska koju je Luka Lazukić dobio 16. aprila zbog prijave za fizički napad na suprugu Natašu Bekvalac u noći između 13. i 14. aprila, danas je istekla. Međutim, Lazukić ipak neće moći da komunicira s Natašom, ali ni da joj prilazi.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
I dalje neće moći da prilazi Bekvalčevoj... Luka Lazukić

Naime, takozvanom IT stručnjaku, je produžena zabrana prilaska pevačici Nataši Bekvalac. A kako je za Tanjug izjavila portparolka suda Ivana Ramić, ova mera može da traje do okončanja postupka.

Kako se spekuliše, Lazukić od 14. aprila nije video ni svoju ćerku Katju. A i on je podneo tužbu protiv supruge Nataše Bekvalac za lažno prijavljivanje o kojoj će sud odlučivati kada se okonča proces koji pevačica vodi protiv njega za nasilje u porodici.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Oporavlja se od napada... Nataša Bekvalac

Luka je podneo i krivičnu prijavu protiv tasta, Dragoljuba Bekvalca zbog pretnji smrću. Ovim povodom Luka je dao i izjavu u policijskoj stanci Čukarica, 14. maja u kojoj je navodno izjavio da se boji za sopstveni život kao i da je Bekvalac neuračunljiv.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Zet tvrdi da je on neuračunljiv... Dragoljub Bekvalac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading