Pesma Ane Nikolić odzvanjala "Ateljeom 212"!

Autor: alo.rs

Zabava

14.05.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da pevačice sa domaće estradne scene i te kako znaju da naprave odličan marketing, dokaz su upravo mnogobrojni reditelji koji su odnedavno počeli da ih zovu u svoje predstave, a sada koriste i njihove pesme za dijaloge koje glumci vode u njihovim komadima.

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Feb 20, 2018 at 10:17am PST

Tako je "Atelje 212" napravilo pun pogodak predstavom "Režim ljubavi", u kojoj jednu od glavnih uloga tumači glumac Miloš Timotijević. Ovaj komad namenjen je starijima od 16 godina, budući da sadrži i seksualne scene, a celu predstavu prate stihovi popularnog hita "Džukelo", koju izvodi Ana Nikolić. Naime, atraktivni Timotijević tumači lik Miše, koga u predstavi ljubavnice i ljubavnik oslovljavaju sa "džukelo".

Glumac za "Alo!" kaže da, iako predstava nije uobičajena jer sadrži eksplicitne teme i sadržaj koji nije uobičajen, znao je da treba da prihvati ulogu. On ističe da su reakcije publike odlične, ali i da je reditelj Bojan Đorđev uradio ozbiljnu stvar kada je iskoristio stihove popularne pevačice.

- Predstava jeste malo avangardna u odnosu na ostale i mnogi bi rekli da nije pozorišna, ali baš naprotiv. Mislim da apsolutno jeste. Što se tiče same predstave, navikao sam na takvu Bojanovu estetiku - kaže Miloš, koji se dotakao i hita Ane Nikolić.

 

Promocija @senkenadbalkanom u @jugoslovenska_kinoteka #senkenadbalkanom

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Oct 20, 2017 at 9:29am PDT

- To su samo detalji od kojih se kreće. Nema nikakve konkretne priče o Ani Nikolić, to je samo početna faza. Bojan radi ozbiljne stvari i znao sam da treba da prihvatim tu ulogu - kaže Timotijević i dodaje:

- Reakcije su odlične! Veoma mi je zanimljivo jer nisam očekivao da će publika tako dobro prihvatiti predstavu. Bili su moji prijatelji, koji su oduševljeni, ali je najvažnije kako ostatak publike to doživljava - ističe glumac.

 

Work in progress! ❤?? Skopje... promocija!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jan 30, 2018 at 8:24am PST

Kada smo pozvali Anu Nikolić i rekli joj da je njen veliki hit završio u predstavi "Režim ljubavi", pevačica se oduševila, a potom je rekla:

- Nisam gledala predstavu. Zaista nisam znala da se citiraju delovi moje pesme, ali sada kada to znam, jedva čekam da vidim o čemu se radi - rekla je kratko Ana za "Alo!".

Ako ste propustili da pogledate predstavu u kojoj glavne uloge tumače Miloš Timotijević, Sofija Juričan, Aleksandra Janković, Dejan Dedić i Jelena Ilić, pravo je vreme da to uradite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading