Verica Rakočević proslavila 70. rođendan!

Autor:

Zabava

14.05.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska dizajnerka s najdužim stažem Verica Rakočević nedavno je proslavila 70. rođendan. Značajan jubilej obeležila je sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, drugim članovima svoje porodice i najbližim prijateljima, srećna što je okružena divnim ljudima i zadovoljna što je posle mnogih borbi uspela da stvori život po svojoj meri.

Foto: instagram.com/verica.rakocevic
Verica Rakočević

Po energiji kojom zrači malo ko bi mogao da pretpostavi da je na pragu osme decenije te je najbolji primer žene za koju su godine samo broj.

- Nema tu nikakve tajne, ili jesi ili nisi. Sve je stvar genetike, karaktera i zasluge. Ono što tokom života radimo, dobro ili loše, kasnije se reflektuje kao nagrada ili kazna. Po svemu sudeći, dobro sam radila i činila tokom dosadašnjeg života – iskrena je Verica koja povodom rođendana nije želela da pravi veliku pompu.

- Slavila sam sa članovima moje porodice i s još nekoliko drugarica. Nažalost, ćerka Elena i zet Jugoslav, kao ni unuci, nisu bili sa mnom jer nisu u Srbiji, ali smo zato okupljanje organizovali u njihovom restoranu “Mandala”, pa su nam oni bili neka vrsta domaćina. Najveći poklon koji sam dobila bio je dolazak moje ćerke Milene iz Njujorka, a još lepše je to što smo nas dve odmah potom otišle na tradicionalno putovanje u Rim - rekla je Verica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading