Milica Dabović gura kolica VAN PEŠAČKOG PRELAZA!

Autor: D. J.

Zabava

12.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako se ostvarila kao majka, bivša košarkašica Milica Dabović ceo svoj život podredila je sinu Stefanu.

Foto: instagram.com/milicamrvica
Uglavnom je uzorna mama... Milica sa sinom Stefanom

Ona redovno na drušvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke iz kojih se može zaključiti da je uzorna mama, međutim, paparaco Srpskog telegrafa nedavno ju je uslikao u situaciji u kojoj je Dabovićka ugrozila život i sebi i detetu.

Košarkašica je pogledala i levo i desno, ali to nije dovoljno za prelazak rizične ulice poput Karađorđeve

Foto: instagram.com/milicamrvica
...a samo ponekad nije... Milica sa sinom prelazi ulicu

Naime, ona je prilikom jedne od svakodnevnih šetnji, u kojima, kako i sama kaže, uživa sa svojim naslednikom, prešla široku Karađorđevu ulicu kod beogradske autobuske stanice van pešačkog prelaza. Svi koji su ikada žurili na autobus i pretrčavali kolovoz sa više traka i tramvajskih šina znaju koliko je opasna pomenuta ulica, pogotovo što je namenjena i za teretni saobraćaj. Često zbog kamiona ne može da bude pregledno koja vozila se još nalaze na putu, pa hitri pešaci lako mogu podleteti nekom pod točkove, a kamoli tek majka s kolicima, koja se mnogo sporije kreće. Iako je, ruku na srce, Milica pogledala i levo i desno kako bi se uverila da može "bezbedno" preći rizičnu ulicu, u svakom slučaju je nesmotreno osmeliti se na takav korak s bebom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading