Jelena Đoković: Bila sam ŠANKERICA, KUVALA SAM KAFE I PRODAVALA SOKOVE!

Autor:

Zabava

09.05.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Novaka Đokovića, neretko ističe kako je tokom studentskih dana živela skromno i bila obična devojka, što se udajom za najboljeg srpskog tenisera potpuno promenilo.

Foto: instagram.com/jelenadjokovicndf
Sve stekla udajom za Đokovića, a sada pomaže mladima da ostvare uspeh... Jelena i Novak

Gostujući u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, Jelene je ispričala kako je ona zaradila kartu za Italiju gde je studirala:

- Ja poslednjih 14 godina ne živim u Srbiji, i ne živim u sistemu u kome žive naši mladi ljudi. Moj prvi posao bio je sa 16 godina u parfimeriji. Zatim sam radila u kladionici, kao šankerka, pravila sam kafe, sokove, i taj posao radila sam kako bih zaradila za kartu do Italije, i otišla na studije - ispričala je tužnu priču iz svoje mladosti.

Foto: youtube.com/printscreen
Počela u parfimeriji, završila kao supruga najboljeg srpskog tenisera... Jelena Đoković

A potom je pričala o fondaciji Novak Đoković kojom upravlja upravo ona, i otkrila ko sve donira novac kako bi se obezbedilo finansiranje mladih u Srbiji:

- Postoji mnogo ljudi koji zovu i nude pomoć, kako materijalnu tako i fizičku, i mnogo im hvala na tome. Ali najveći donatori smo Novak i ja. Mi ne želimo to da ističemo, jer se to smatra ličnom promocijom, ali smo shvatili da ukoliko govorite o tome podstičete i druge ljude da doniraju - istakla je Đokovićeva supruga.

Jelena je pristala da odgovori na pitanje voditelja o tome koliko Novak i ona ulažu novca u svoju fondaciju:

- Mi ulažemo oko dva miliona evra na godišnjem nivou - bez zadrške je izjavila Đokovićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading