ŠTA ĆE, MORA: Prija zbog Jelisavete OTIŠLA U POZORIŠTE?!

Autor:

Zabava

08.05.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udaja za Filipa Živojinovića za Aleksandru Prijović znači da ulazi u kuću Lepe Brene, ali se sigurno nije nadala da će zbog toga morati da posećuje i pozorišta, s obzirom na to da ranije nije viđana na predstavama.

 

Ljuuuubav! ? Stajling @ateljetijanatodorovic , sminka @laziclaza ❤️❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Mar 23, 2018 at 7:43am PDT

Foto: youtube.com/premijera
Ispoštovala buduću kumu, slušala narodnjake... Jelisaveta Orašanin

Pevačica, koja će se 21. juna okumiti sa glumicom Jelisavetom Orašanin jer će njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, kumovati s mladoženjine strane, prihvatila je poziv i odgledala sinoć predstavu "Soba 88".

Prijovićeva je na taj način uzvratila Jelisaveti posetu jer je glumica pre samo nekoliko dana prisustvovala nastupu svoje buduće kume u jednom beogradskom klubu gde se osećala, otprilike, isto kao Aleksandra na predstavi, s obzrom na to da nije mnogo đuskala i da je pila samo vodu. 

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Primorana da se kulturno uzdiže... Aleksandra Prijović

A Aleksandra je svoje pojavljivanje na predstavi ovako objasnila u emisiji "Premijera":

- Ja sam inače uvek volela i kao mala da idem (u pozorište). Međutim, sada u poslednje vreme koliko sam zauzeta ne stižem, ali evo danas morala sam da dođem. Moja draga Jelisaveta, ovaj, je večeras ovde, tako da mi je veliko zadovoljstvo i moram da joj se ovako zahvalim na pozivu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading