RADA MANOJLOVIĆ POZVALA NA MIR: Krvoločni ste!

Autor:

Zabava

08.05.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović sinoć je bila član žirija "Zadrugovizije 3" kada je pokušala da umiri i uteši Lunu Đogani, ali ponovo je dala podršku i Kristini Kockar koja je u ovom slučaju, prevarena žena.

Nakon toga, Radu su žestoko napali fanovi Kije Kockar, ali i Lune Đogani zbog čega je pevačica odlučila da se obrati javnosti putem objave na društvenoj mreži Instagram:

- To što ste vi krvoločni i što ste navikli da u čoporu napadate ranjenu jedinku, to nije moj problem. Uvek ću stati na stranu povređenih žena, a u ovom slučaju su to Luna i Kija - navela je Rada, koja se i nadovezala.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Rešila da se obračuna s hejterima... Rada Manojlović

- I ne znam otkud vam ta želja za stalnim podelama? I ako si uputio lepu reč nekome, znači da si protiv onog drugog? Ljudi, ja nisam ni za koga, i ni protiv koga, opustite se, ja ne znam za te vase podele, vama prepustam da se krvite ako vam je toliko lepo u tom osecaju. Čovek ne sme ništa da kaze, imajte vi svoje mišljenje, niko vam ne brani, a mene ostavite na miru da mislim i osećam kako želim. Moj savet vam je, ako možete nekome da pomognete, uputite mu lepu reč, ništa ne košta. Ako ne možete, onda ne odmažite. Postoji neko ko će o svemu da sudi, to nije vaš posao. Veliki pozdrav - bila je jasna Rada.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Radu napali zbog njih dve... Kija i Luna

Međutim, ona je objavila još jedan svoj komentar u kom je još detaljnije objasnila šta je želela da postigne svojim izjavama na sinoćnoj "Zadrugoviziji 3":

- Da skratim, naravno da stojim iza svojih reči. Naravno da je Sloba trebalo to drugačije da raskrsti i reši. Naravno da sam na strani žene koja je prevarena (kao što sam i bila pre nekoliko meseci kada su, takođe, svi ćutali i niko nije javno komentarisao i podržao Kiju sem mene i njoj svaka čast šta je sve izdržala i šta ju je sve snašlo), ali dajte više, sve ovo predugo traje. Šta više hoćete od Lune i Slobe? Dosadni ste, sto puta su priznali da su krivi što se sve tako desilo. Šta sad vi zapravo hoćete? Da se poubijaju? Šta, ne razumemem malo im je njihove muke, hajde sad da ih svi zapalimo, obesimo, šta? Kakvi ste to ljuid, samo bi da rastrgnete nekog? Što niste tako složni kad su ubice žena i dece u pitanju? Stvarno, sram da vas bude (pojedine)! Veliki pozdrav svima i što se mene tiče, o "Zadruzi" više ni reč. Mislim da je ovo i više nego dovoljno - napisala je Rada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading