Tucakovićka nije htela da se leči: MARINA DVE GODINE KRILA BOLEST

Autor:

Zabava

08.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata autorka domaćih hitova Marina Tucaković dve godine je krila da je bolesna čak i od članova svoje porodice jer nije želela da se podvrgava lekarskim pregledima kako bi joj se na vreme uspostavila dijagnoza i ukazala neophodna pomoć. Naime, ona nikome nije govorila o svojim zdravstvenim problemima kao da nije želela da se izleči.

Foto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković

- Marina se podvrgla raznim pregledima i testovima kada je već postalo očigledno da s njom nešto nije u redu. Da se na vreme obratila lekarima, izlečenje bi bilo mnogo jednostavnije i brže, a verovatno je u početnoj fazi mogla i da predupredi bolest ili bar spreči da dalje napreduje. Ona je pretpostavljala da se nešto ozbiljnije dešava, ali odbijala je da se brine i nije ništa od toga shvatala preozbiljno. Bar to nikome u svom okruženju nije pokazivala. Tek kada je postala vidno slaba, obratila se za pomoć, kada više i nije mogla ništa da sakrije od svojih - priča izvor blizak Tucakovićki i nastavlja:

- Kada je vesti podelila sa porodicom, prijateljima se i dalje nije obraćala jer nije želela nikoga da sekira. Kao da se namerno prepustila bolesti koja ju je polako, ali sigurno potpuno osvojila. Njeni najbliži bili su ljuti na nju zbog toga što je mogla mnogo ranije da reaguje i spreči sve što ju je kasnije veoma izmučilo.

Hitmejkerka ni u javnosti nije želela da diže pompu oko bolesti niti detaljnije da komentariše zdravstveno stanje, ali je jednom prilikom ipak poručila:

- Nisam još dobro, ali ne razmišljam o tome. Ne opterećujem se, videćemo, pozitivna sam i dalje!

Foto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković

Uprkos tome, Marinin odlazak na lečenje na Institut za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije nije mogao da prođe neopaženo, a posebno je potresao estradu budući da je sa većinom poznatih pevača bliska kako poslovno tako i privatno, te da je napisala neke od najboljih pesama u njihovim karijerama. Iako je imala podršku sa svih strana, Tucakovićka je nastojala da i operaciju pregura bez drame i patetike, pa se čim je puštena na kućno lečenje oglasila na društvenoj mreži.

- Sve će biti OK - napisala je na Tviteru da svi koji su se danima raspitivali za njeno stanje ne bi više brinuli.

Od trenutka kad su saznali za bolest, Marinini najbliži su sve vreme uz nju i staraju se da joj sve maksimalno olakšaju kako bi se što pre oporavila i ponovo stala na noge. Nakon određenog vremena koje je sa suprugom i sinom provela u jednoj nemačkoj klinici, Tucakovićka se vratila u Srbiju. Pošto se u Nemačkoj podvrgla autoimunim terapijama, koje su je prilično iscrpele, navodno se požalila prijateljici da se ne oseća baš najbolje, te i da gura napred samo zbog svog naslednika.

- Najradije bih umrla, ali moram da živim zbog sina. Ja ionako godinama živim mučno - požalila se Marina drugarici po povratku iz Nemačke, dok se ovde u Beogradu o njoj na kućnom lečenju brinu najbolji lekari sa našeg instituta za onkologiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading