Darko se vratio bivšoj iz Brestača!

Autor:

Zabava

06.05.2018

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kraha braka, pevač Darko Lazić, vratio se u zagrljaj devojci Mariji iz Brestača sa kojom je bio 2 godine u vezi pre nego što se oženio Anom Sević!

 

 

?????♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT

 

Folker je nedavno organizovao večeru u jednom beogradskom restoranu, gde je svoju staru-novu partnerku upoznao sa venčanom kumom Andreanom Čekić i njenim mužem Ivanom. On je to sakrio od Ane, koja je tek nedavno sasvim slučajno saznala da njen uskoro bivši muž ima devojku i da joj je kuma prećutala da ju je upoznala.

 

 

?

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Nov 21, 2017 at 8:54pm PST

 

- Darko i Marija se znaju još iz školskih dana. Oni su još tada bili zaljubljeni jedno u drugo. Kada je Lazić počeo da se takmiči u "Zvezdama Granda“, odnos im je zahladneo zbog njegovih obaveza. Posle nekoliko godina ponovo su stupili u kontakt i započeli romansu koja je trajala dve godine, sve dok se on nije zaljubio u Anu. Tada ju je ostavio i počeo vezu s koleginicom, kojom se kasnije i oženio i koja mu je rodila ćerku. Međutim, kada je Ana podnela zahtev za razvod braka a Lazić se iselio iz stana i vratio kod roditelja u Brestač, opet se video s Marijom, pa su obnovili vezu. S obzirom na to da je folker priznao da se kaje zbog grešaka koje je pravio u braku i da bi sve na svetu dao da se pomiri s Anom, ne želi da ona sazna da je našao novu devojku. Zato je to i krio od nje. Možda se i dalje nada pomirenju, iako je pevačica stavila tačku na njihov odnos - kaže izvor za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading