NEVEROVATNA ČAST! Njega će ugostiti Lav Pajkić!

Autor:

Zabava

04.05.2018

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoce TV Pink i ove nedelje od 19.10h očekuje novo izdanje emisije "Kontravizija", autora i voditelja Lava Pajkića.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lav Pajkić

On će i ovog puta imati specijalnog gosta u studiju, a u ovonedeljnoj emisiji će to biti potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Bogdan Obradović.

Bogdan je godinama bio trener srpske Dejvis kup reprezentacije, a pod njegovim vođstvom je 2010. godine Srbija postala 13. zemlja u istoriji koja je podigla ovaj pehar. Trenirao je neke od najuspešnijih srpskih tenisera Nenada Zimonjića, Borisa Pašanskog, Novaka Đokovića i Janka Tisparevića.

Obradović će sa Lavom razgovarati upravo o iskustvima sa najpoznatijim teniserima, kakva je situacija u Olimpijskog komiteta Srbije otkako je on na mestu potpredsednika, ali i kakva budućnost čeka mlade sportiste u našoj zemlji.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lav Pajkić

Pored toga, gledaoci će u emisiji "Kontravizija" saznati i kako je naš slavni kompozitor Stevan Mokranjac "preleteo" iz Demokratske stranke u Srpsku naprednu stranku i to na nagovor poznato funkcionera narednjaka, Josifa Pančića.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite novo izdanje emisije "Kontravizija" u nedelju 6. aprila u 19.10h na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading