TUGA U NEMAČKOJ: Marinino lečenje nije uspelo!

Autor: D. J.

Zabava

28.04.2018

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lečenje eksperimentalnim vakcinama kojem se podvrgla Marina Tucaković u nemačkom gradu Ulm po svemu sudeći nije uspelo, zbog čega su očajni članovi njene porodice, ali i mnogobrojni prijatelji.

 

 

Tucakovićki se kancer nije povukao nakon terapije, zbog čega je prinuđena da traži novi vid lečenja.

- Nadali smo se, ali se kancer nije povukao. Porodica je zabrinuta, razmišljaju o tome šta će dalje raditi kako bi Marina ozdravila. Njeno trenutno zdravstveno stanje nije dobro. Ona je veliki borac i na celu situaciju gleda sa pozitivne strane. Razmišljaju o odlasku na Kubu, ali Marina ima strah od letenja, pa je taj put pod znakom pitanja. Sin Laća je uz nju, zajedno se bore - otkriva izvor blizak Tucakovićevoj.

Marina je veliki borac, ubeđena je da će se izboriti sa opakom bolešću, tvrde prijatelji

Spisateljica Isidora Bjelica pre dve godine bila je na istoj klinici kao i Marina, gde je pokušala da se izleči istom metodom.

 

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on Apr 12, 2017 at 11:39am PDT

 

- Pre dve godine bila sam dva puta u Nemačkoj na istoj klinici kao Marina, ali mi to nije pomoglo. Da su nastavili da me leče, sada bila bih pokojna. Marina ima drugu vrstu kancera i od toga zavisi kako deluje terapija. Bolnica "Adžibadem" u Makedoniji me je izvukla - otkrila je Bjelica, koja je pobedila opaku bolest.

Marinu podržavaju prijatelji sa estrade: Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Danijel Pavlović i mnogi drugi. Neki pevači odlučili su da stopiraju rad na albumu i sačekaju da Tucakovićeva ozdravi kako bi nastavili dalju poslovnu saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading