DOPISIVAO SE S DRUGIM DEVOJKAMA, ONA PLAKALA: Raskinuli Nina i Filip!

Autor: Alo.rs

Zabava

25.04.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruke koje je Nina Radulović pronašla u telefonu svog dečka Filipa Krajinovića, bile su povod da ovaj par okonča svoju godinu i po dana dugu vezu.

RepublikaFoto: Starsport
Nisu opstali... Nina i Filip

Nina i Filip prvi put su se u javnosti poJavili u januaru 2017. godine, a ona se tada već razvodila od glumca Branislava Lečića. 

Ipak, njihova ljubav nije opstala, budući da su odlučili da prekinu vezu pre nekoliko dana, a razlog su teniserovi sve češći izlasci i flertovanje sa drugim devojkama.

- Nekoliko puta mu je nalazila poruke sumnjive sadržine, za koje je uvek imao opravdanje. Kada se umorila od svega, ostavila ga je prvi put. Nedelju dana posle raskida Filip je uspeo da je vrati i obećao je da će promeniti to što joj smeta. Mogla je da zna da od toga neće biti ništa - ispričao je izvor blizak paru.

RepublikaFoto: instagram.com/nina_radulovic
Zamerao joj što mnogo radi... Nina i Filip

- Iako je tih nekoliko dana bio pažljiviji i posvetio joj se potpuno, ubrzo se nastavilo sve po starom. Tada su usledile još gore svađe. Filip je počeo da krivi Ninu što previše radi i vadio se da je njen posao razlog zbog kojeg ne provode dovoljno vremena zajedno. S druge strane, on joj se stalno pravdao kada ga nema kako ima sportske obaveze, a za to vreme je bio sa društvom i nekim devojkama. Kada je to saznala, plakala je danima. Filipa je gledala kao novu šansu za ljubav, a njen sin ga voli mnogo i navikao se na njega. Zbog toga joj je teško palo što joj se veza raspada pred očima, a onaj kojem je dopustila da bude deo njenog života je pravi budalom mesecima - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

26.04.2018 07:18

Steta sto ne razvija ljubav izmedju svog sina i njegovog oca! Lose su preljube za decu.Oni,najcesce, nisu nicija...!